Haal het beste uit jezelf!

Welke muziek wil jij graag spelen en wat wil jij bereiken? 

Piano leren spelen is één van de leukste dingen die er zijn, ongeacht je leeftijd!

Ik geef pianoles aan jong en oud, alle niveaus en heb aandacht voor de mens achter de leerling. Ik begeleid recreatieve pianisten zowel beginnend als gevorderd en bereidde ook al een aantal bijzondere talenten voor tot het niveau van toelating conservatorium.

De docent-leerling relatie duurt vaak vele jaren en muziek speelt een grote rol in ons leven en onze ontwikkeling. Het is mijn passie om iedereen hier op zijn of haar eigen manier bij te helpen.

Ook maatwerk is mogelijk! En uiteraard geef ik ook digitaal les als je dat liever wil, bijvoorbeeld vanwege de Corona-crisis. Ik ben lid van de European Piano Teachers Association (EPTA), wat betekent dat je via mij ook officieel erkende graadexamens kan doen.

Om je een globale indruk te geven van de regio waarin ik pianoles geef, noem ik Heerlen, Nuth, Sittard-Geleen, Brunssum, Born, Susteren. Neem bij twijfel of ik ook in jouw regio lesgeef gerust contact op.

pianoles kinderen en volwassenen

Webshop - pianoles bestellen

Om het voor iedereen gemakkelijk en overzichtelijk te houden, kun je via het tabblad bestellen je pianolessen online bestellen en betalen. Voor dit gedeelte van de website heb je een wachtwoord nodig. Ben je een nieuwe leerling? Neem dan eerst even contact op, dan bespreken we jouw wensen, de mogelijkheden en ontvang je van mij het wachtwoord.

Neem gerust contact op...

Wil je meer informatie over pianoles of kennismaken? Neem contact met me op via het contactformulier.

Graag vraag ik je aandacht voor het volgende:

Voor uitgebreide algemene voorwaarden en overige formulieren die ik vanuit juridisch oogpunt verplicht ben om op mijn website te zetten met betrekking tot privacy, herroeping en geldende voorwaarden, verwijs ik graag naar de pagina voorwaarden en formulieren.